KALİTE

KALİTE

Doğal sosis bağırsağı işlemi, çok itinalı bir şekilde, hijyen kurallarına uygun ve sıkı bir kontrol gerektirmektedir. Gıda sektöründe, bu ürünlerin daha sonraki kullanımı için, son derece hassas ve titiz bir işlenme sürecinden geçmesi gerekmektedir. MNA-CA, üretim sürecini, bağırsakları sürekli ve itinalı bir denetime tabi tutarak gerçekleştirmektedir.

KALİTE SERTİFİKALARI

Ürünlerimizin tamamının kalitesi, gelişim, üretim, satış ve hizmetlerdeki uluslararası kaliteyi temsil eden, "ISO-9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardı" ile tescil edilmiştir. ISO 9001:2008 ile toplam kalite yönetimi temel prensiplerini içinde barındırarak, ürünümüzün üretiminden, müşteriye ulaştığı yere kadar her süreçte müşterinin beklenti ve gereksinimlerini karşılayarak kaliteyi güvence altına almaktayız, tüm bu süreçlerde yine müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.

Tedarikçiler, yasal otoriteler, tüketiciler ve tüm ilgili birimler arasında iletişimi ve bu sayede güvenli gıdanın her basamakta izlenebilirliğini sağlamayı esas alan MNA-CA, "ISO-22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Standardı" ile tescil edilmiştir.

scroll up