HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

Türkiye’nin en büyük ve modern koyun  bağırsağı üretim tesisi,asorti bağırsak üretim tesisi, olan "MNA-CA" markası ile "MEHMET NEZİR AKTAŞ" firması İzmir ­Serbest Bölge’de faaliyetini sürdürmektedir. MNA-­CA, uygun bir konumda ve kolay bağlantılarla İzmir şehir merkezine 41 km., İzmir Liman’ına 33 km. uzaklıktadır.

Üretim alanlarımız Avrupa sağlık normlarına uygun niteliktedir. MNA-­CA ulusal gözetim komisyonu tarafından hijyen kurallarına uygun bir işletme olarak tescil edilmiş ve daha sonra Avrupa Birliği yetkili makamlarınca kayıtlara girmiştir.

Avrupa Birliği onay numaramız: 35 - 0487'dir.

Aylık üretimimiz 80.000 bandildir, ancak tesisimizin aylık kapasitesi 250.000 bandile göre planlanmıştır.

En iyi kalitedeki hammaddeler, Türkiye iç piyasasından ve Avustralya'dan temin edilmektedir. Üretime sunduğumuz tüm koyun bağırsakları dikkatli bir şekilde, çeşitli analiz ve ölçüm metotları ile incelenmekte ve kontrol edilmektedir. Bütün analizler ve ölçümler yetkili resmi makamlarca tasdik edilmiştir.

MNA-CA, asorti edilmiş tuzlu koyun bağırsaklarının büyük bir kısmını Avrupa Birliği ve Güney Amerika ülkelerine ihraç etmektedir.

      Uluslararası bağırsak kuruluşu INSCA üyesi olan firmamızın değişmez ve sabit prensipleri: KALİTE, HİZMET, ZAMANINDA TESLİMAT ve MAKUL FİYATLAMADIR.

scroll up